Overslaan naar content

Shopify specialist

Hybride
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.200 - € 5.200

Functieomschrijving

Bitfactory groeit en is op zoek naar een Shopify expert voor ons e-commerce team. Wil je high-end webshops ontwikkelen voor toffe klanten zoals Tony’s Chocolonely en De Groene Grachten of Pinky Rose? Kom dan naar onze Factory voor een kennismakingsgesprek!


Jij maakt het mogelijk

Als Shopify developer/consultant ontwikkel je middelgrote tot grote, complexe webshops op basis van Shopify (Plus). Je werkt nauw samen met de klant en realiseert, op basis van de eisen en wensen, de beste technische oplossing. Je komt terecht in een sterk/senior e-commerce team, waar ook met Shopware en Pimcore wordt gewerkt. Samen met hen zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze e-commerce oplossingen steeds beter wordt.

Vereisten

Jij hebt het

 • Je kent de ins-and-outs van Shopify.
 • Je gedraagt je als adviseur, coach, strateeg, sparringpartner om zo - met je team - de slimste oplossing voor de klant te kunnen bieden.
 • HTML, CSS en JavaScript ken je als de beste. Daarnaast ben je bekend met Jira, Git en de Agile principes. Ervaring met programmeren in Vue en/of PHP (Symfony, Laravel) is een pré.
 • Je hebt al veel gewerkt met templating engines en bent dus bekend met Liquid.
 • Je werk is goed gedocumenteerd en nagenoeg foutloos doordat je zelf al goed test. Daarnaast kan je de code van teamleden goed reviewen.
 • Het is jouw ambitie om de beleving van de klanten van onze klanten zo goed mogelijk te maken. Hiervoor spar je regelmatig met de (UX) designers en weet jij het designteam te inspireren met de technische mogelijkheden.
 • Je wordt enthousiast van het werken met marketing automation, customer data platforms en Google Analytics/Tag Manager.
 • Je snapt zaken zoals datamodellering, functioneel en technisch ontwerpen, API’s, MVC en OOP. Kortom, je bent in staat hierover te sparren (gesprekspartner) met de back-end developers.
 • Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau (bij voorkeur opleiding Informatica of vergelijkbaar) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.


Dit verdien jij

 • Een salaris waar je blij van wordt (€3.200 - €5.200), 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld voor je droomtrip;

 • Zelf regelen hoe je pensioen eruit ziet, afgestemd op jouw behoeften;

 • Een snelle MacBook Pro? Staat klaar;

 • Reiskostenvergoeding, hoe je ook reist;

 • Persoonlijke groei met een ontwikkelingstraject en een eigen opleidingsbudget;

 • En lunch? Die is elke dag een feestje met Jeannette. De ene dag omelet, de andere dag pannenkoeken!


Extra’s waar jij op kan rekenen:

 • Bij een goede balans tussen werk en privé hoort zowel de mogelijkheid om op kantoor als thuis te werken inclusief een thuiswerkvergoeding. Een keer sporten na de lunch of eerder weg voor een voetbalwedstrijd of concert? Bij ons kan dat. Want we snappen dat het leven niet enkel om werk draait. We vertrouwen erop dat je in staat bent om je eigen werkdag goed in te delen.

 • Leuke uitjes, iedere donderdag een Bitborrel, Bittalks waar kennisdeling centraal staat en 1 keer per jaar hebben we zelfs een Bit Festival waar we ook klanten en interessante sprekers uitnodigen. En mocht je van voetbal houden; we hebben drie Feyenoord stoelen. Doe er je voordeel mee.

 • Een onbelaste communicatie vergoeding in de vorm van een telefoonabonnement en/of internet abonnement.


Over Bitfactory

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. We zijn een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan. Bij ons is de werksfeer relaxed en de humor flauw – en dat vinden we best oké. Samen met ambitieuze merken ontwikkelen we gave digitale producten om hun klanten blij te maken en hun business te laten groeien. Als digital partner zijn wij continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. Super service noemen we dat. We groeien en zoeken daarom ervaren mensen die het leuk vinden om samen de volgende fase in te gaan.


Ben jij een Bit?

Snel schakelen, gezelligheid, samen groeien – dat is wat we doen. Solliciteer dan nu. En wie weet, pak jij wel die lead op het volgende Bitfest (of ben je er gewoon gezellig bij).


Sollicitatieproces

Eerst ontmoet je Joris of Johannes en Vera. Zij willen weten wat jou drijft. Waarom houd je van je vak? Wat leer je in je vrije tijd? Daarna praat je met Marco en een ervaren developer uit het team. Hier gaan we de diepte in en horen graag meer over jouw technische kennis.

of

Heb je een vraag over het recruitmentproces?

Bel of app met onze Recruiter Vera via +31 6 51 98 20 89.
Je kan voor inhoudelijke vragen ook altijd even met Joris bellen via +31 6 12 34 56 66.