Overslaan naar content

Back-end developer e-commerce

Hybride
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.200 - € 5.200

Functieomschrijving

Ben jij klaar om te bouwen aan aan toekomstige top-webshops voor klanten als PMG, Tony Chocolonely, Marcel's Green Soap en De Groene Grachten? Om te zien hoe onze klanten succesvol worden en hoe jij samen met hen groeit? Als jij niet bang bent om je expertise volledig in te zetten, bieden wij je de vrijheid om dit op je eigen manier te doen.


Jij maakt het mogelijk

Je gaat werken met slimme koppen zoals jij. In de rol van back-end developer til je middelgrote tot grote, complexe webshops naar een hoger niveau. Jouw missie? Functionaliteiten bouwen die verder gaan dan het standaardwerk. Elke opdracht is een nieuwe puzzel die jij mag leggen. Van het uitdenken van wat nodig is, het documenteren van je plannen, tot aan het programmeren en testen van jouw oplossing. En dat alles terwijl je constant in gesprek bent met de klant. Jij neemt ze mee in het proces, laat zien wat mogelijk is en zorgt ervoor dat het eindresultaat hen van de sokken blaast.


We werken in sprints van twee weken, waarbij je vaak aan twee of drie projecten tegelijkertijd werkt, samen met een team van andere back-end developers, front-enders, designers, strategen en delivery managers. Een multidisciplinair team dus, waarbij de klant net zo goed deel van het proces is als wij. Samen zorgen we ervoor dat we de echte behoefte van de klant ontrafelen en daar de perfecte technische oplossing voor vinden. Benieuwd naar onze klantcases? Bekijk ze hier.

Vereisten

Jij hebt het

Programmeren (Symfony / PHP), testen, architectuur uitdenken – het zit in je DNA. Heb je al eerder gewerkt met Shopware en/of Pimcore? Des te beter. Complexiteit? Dat zie jij als een uitdaging. API's, complexe workflows inrichten en iets ontwikkelen waarbij nog niet alles is gestandaardiseerd; daar houd jij van. E-commerce maakt jou enthousiast en je kent de processen daarbinnen. Je zoekt een plek waar je ook je team skills in kan zetten om anderen te coachen en te inspireren (of wil dit op termijn doen). Je hoeft geen formele informatica-studie te hebben gevolgd. Jouw drive vinden we belangrijker. Of je nu 2 of 10 jaar ervaring hebt, of je 25 of 45 bent, bij ons telt enthousiasme en intrinsieke motivatie.


Ook breng je mee:

 • Je hebt energie om snel te schakelen tussen veel verschillende taken en prioriteert effectief.

 • Jouw kracht ligt in het doorgronden van de echte behoefte achter elke klantvraag. Kan het simpeler? Of moet het juist complexer zijn om echt waarde toe te voegen?

 • "We fixen het wel" is jouw motto. Terug naar de tekentafel zie jij ook als een kans om te leren en te verbeteren.

 • Jouw communicatie skills? Die stellen we op prijs. Van klantdemo’s tot architectuursessies, jij weet hoe je je punt maakt en bent open in communicatie. En natuurlijk kun je je ook afzonderen, de koptelefoon opzetten en de code induiken.

 • Soms een tandje bijzetten voor het team? Jij doet het.


Dit verdien jij

 • Een salaris waar je blij van wordt (€3.200 - €5.200), 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld voor je droomtrip;

 • Zelf regelen hoe je pensioen eruit ziet, afgestemd op jouw behoeften;

 • Een snelle MacBook Pro? Staat klaar;

 • Reiskostenvergoeding, hoe je ook reist;

 • Persoonlijke groei met een ontwikkelingstraject en een eigen opleidingsbudget;

 • En lunch? Die is elke dag een feestje met Jeannette. De ene dag omelet, de andere dag pannenkoeken!


Extra’s waar jij op kan rekenen:

 • Bij een goede balans tussen werk en privé hoort zowel de mogelijkheid om op kantoor als thuis te werken inclusief een thuiswerkvergoeding. We hechten er waarde aan dat je twee dagen in de week op kantoor bent om je collega’s te zien. Een keer sporten na de lunch of eerder weg voor een voetbalwedstrijd of concert? Bij ons kan dat. Want we snappen dat het leven niet enkel om werk draait. We vertrouwen erop dat je in staat bent om je eigen werkdag goed in te delen.

 • Leuke uitjes, iedere donderdag een Bitborrel, Bittalks waar kennisdeling centraal staat en 1 keer per jaar hebben we zelfs een Bit Festival waar we ook klanten en interessante sprekers uitnodigen. En mocht je van voetbal houden; we hebben drie Feyenoord stoelen. Doe er je voordeel mee.

 • Een onbelaste communicatie vergoeding in de vorm van een telefoonabonnement en/of internet abonnement.

Over Bitfactory

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. We zijn een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan. Samen met ambitieuze merken ontwikkelen we gave digitale producten om hun klanten blij te maken en hun business te laten groeien. Als digital partner zijn wij continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. Super service noemen we dat. We groeien en zoeken daarom ervaren mensen die het leuk vinden om samen de volgende fase in te gaan. Het e-commerce team bestaat uit 8 mensen; Tanya als delivery manager, en 7 developers: Rick, Douwe, Falko, Michel, Siamak, Jeroen & Marco. Samen bieden we maatwerk aan klanten. Bij ons is de werksfeer relaxed en de humor flauw – en dat vinden we best oké.


“Bij ons staat iedereen centraal: ons team én klanten. We werken relaxed en vinden jouw groei belangrijk. Daar zorgen we voor, met trainingen die jou op scherp zetten." - Joris (founder)


Ben jij een Bit?

Snel schakelen, gezelligheid, samen groeien – dat is wat we doen. Solliciteer dan nu. En wie weet, pak jij wel die lead op het volgende Bitfest (of ben je er gewoon gezellig bij).


Sollicitatieproces

Eerst ontmoet je Joris of Johannes en Vera. Zij willen weten wat jou drijft. Waarom houd je van je vak? Wat leer je in je vrije tijd? Daarna praat je met Marco en een ervaren developer uit het team. Hier gaan we de diepte in en horen graag meer over jouw technische kennis.

of

Heb je een vraag over het recruitmentproces?

Bel of app met onze Recruiter Vera via +31 6 51 98 20 89.
Je kan voor inhoudelijke vragen ook altijd even met Joris bellen via +31 6 12 34 56 66.