Overslaan naar content

Ervaren Backend Developer (PHP)

Hybride
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.200 - € 5.200

Functieomschrijving

Bitfactory groeit en is op zoek naar een ervaren Backend Developer (PHP). Werk je graag met open source tools en frameworks, zoals Symfony, Pimcore, Shopware en Laravel? Wil je digitale producten ontwikkelen voor toffe klanten zoals Tony’s Chocolonely, TNO en NOS? Kom dan naar onze Factory voor een kennismakingsgesprek!


Jij maakt het mogelijk

Als ervaren Backend Developer ontwikkel je middelgrote tot grote complexe webapplicaties, webshops, apps en corporate platforms. Je werkt nauw samen met de klant en realiseert, op basis van de eisen en wensen, de beste technische oplossing. Je team bestaat uit sterke collega-developers. Samen met hen zorg je ervoor dat de kwaliteit van onze digitale producten steeds beter wordt. 

Vereisten

Jij hebt het


 • Veel ervaring met programmeren in PHP. Heb je al eerder gewerkt met Laravel, Symfony, Shopware of Pimcore? Des te beter. Je code is uiteraard goed gedocumenteerd en nagenoeg foutloos doordat je zelf al goed test.
 • Veel kennis van datamodellering, functioneel en technisch ontwerpen, API’s, MVC en OOP. Bovendien begrijp je de behoefte van front-end developers.
 • Je bent bekend met Jira, Git, CI/CD, Docker en de Agile principes.
 • Je geniet ervan om onze klanten (en collega’s) te ontzorgen en super service te leveren.
 • Je bent een teamspeler in hart en nieren en kijkt verder dan je neus lang is.
 • Je hebt HBO/WO denk- en werkniveau (bij voorkeur opleiding Informatica of vergelijkbaar) en minimaal 2 jaar relevante werkervaring.Dit verdien jij

 • Een salaris waar je blij van wordt (€3.200 - €5.200), 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld voor je droomtrip;

 • Zelf regelen hoe je pensioen eruit ziet, afgestemd op jouw behoeften;

 • Een snelle MacBook Pro? Staat klaar;

 • Reiskostenvergoeding, hoe je ook reist;

 • Persoonlijke groei met een ontwikkelingstraject en een eigen opleidingsbudget;

 • En lunch? Die is elke dag een feestje met Jeannette. De ene dag omelet, de andere dag pannenkoeken!


Extra’s waar jij op kan rekenen:

 • Bij een goede balans tussen werk en privé hoort zowel de mogelijkheid om op kantoor als thuis te werken inclusief een thuiswerkvergoeding. Een keer sporten na de lunch of eerder weg voor een voetbalwedstrijd of concert? Bij ons kan dat. Want we snappen dat het leven niet enkel om werk draait. We vertrouwen erop dat je in staat bent om je eigen werkdag goed in te delen.

 • Leuke uitjes, iedere donderdag een Bitborrel, Bittalks waar kennisdeling centraal staat en 1 keer per jaar hebben we zelfs een Bit Festival waar we ook klanten en interessante sprekers uitnodigen. En mocht je van voetbal houden; we hebben drie Feyenoord stoelen. Doe er je voordeel mee.

 • Een onbelaste communicatie vergoeding in de vorm van een telefoonabonnement en/of internet abonnement.


Over Bitfactory

Bitfactory is een digital agency voor strategie, design en technologie. Wij helpen onze klanten steeds de volgende stap te maken in de digitalisering van hun business. We zijn een platte organisatie met een open en ondernemende sfeer, waarin werk en fun hand in hand gaan. Bij ons is de werksfeer relaxed en de humor flauw – en dat vinden we best oké. Samen met ambitieuze merken ontwikkelen we gave digitale producten om hun klanten blij te maken en hun business te laten groeien. Als digital partner zijn wij continu betrokken en bieden high-end support, groei en innovatie. Super service noemen we dat. We groeien en zoeken daarom ervaren mensen die het leuk vinden om samen de volgende fase in te gaan.


Ben jij een Bit?

Snel schakelen, gezelligheid, samen groeien – dat is wat we doen. Solliciteer dan nu. En wie weet, pak jij wel die lead op het volgende Bitfest (of ben je er gewoon gezellig bij).


Sollicitatieproces

Eerst ontmoet je Joris of Johannes en Vera. Zij willen weten wat jou drijft. Waarom houd je van je vak? Wat leer je in je vrije tijd? Daarna praat je met Mike en een ervaren developer uit het team. Hier gaan we de diepte in en horen graag meer over jouw technische kennis.

of

Heb je een vraag over het recruitmentproces?

Bel of app met onze Recruiter Vera via +31 6 51 98 20 89.
Je kan voor inhoudelijke vragen ook altijd even met Joris bellen via +31 6 12 34 56 66.